Harald Martinius Steen, 18861941 (aged 55 years)

Name
Harald Martinius /Steen/
Given names
Harald Martinius
Surname
Steen
Family with Signe Gunhilde Heide
himself
wife
18811959
Birth: May 17, 1881Holmestrand
Death: October 18, 1959Oslo
Marriage Marriage
daughter
19091990
Birth: December 15, 1909 23 28Oslo
Death: November 12, 1990Oslo
13 months
son
6 years
daughter
19161987
Birth: June 24, 1916 30 35Oslo
Death: March 18, 1987Oslo
Note

Norsk tenor og skuespiller. Han debuterte på Nationaltheateret i 1906 og kom til Centraltheateret i 1909. Han hadde en rekke operetteroller, blant annet i La Boheme, Tosca, Cavaradossi og Madame Butterfly. Han debuterte på filmlerret i 1926 i filmen Den glade enke i Trangvik.

Note

Filmografi

* 1941 – Gullfjellet ... Banksjefen på Hamar
* 1941 – Hansen og Hansen ... En sjåfør
* 1940 – Tørres Snørtevold ... Viberg
* 1939 – De Vergeløse ... Sjømannen
* 1939 – Familien på Borgan ... Borgan, grosserer
* 1938 – Det drønner gjennom dalen ... Doktoren
* 1937 – Bra mennesker ... Haakonsen
* 1928 – Café X ... Pålsen, kafevert
* 1927 – Den glade enke i Trangvik ... Jørnsen, reder